Night success

57,50

Transparant gelmasker met een lichte textuur, dat op originele en onfeilbare wijze tijdens de gehele nacht actief is en het gelaat, hals en decolleté ongelooflijk zacht maakt.

De actieve bestanddelen bevinden zich gesuspendeerd in een formule met een hoog watergehalte, zorgen voor een bad van gecontinueerde hydratatie en hebben bovendien heilzame antioxiderende, ontgiftende, exfoliërende en anti-ageingeffecten, zodat de huid fris en hersteld ontwaakt.

Met “patch effect”, dat een ademende film vormt die vacht vasthuidt, de huidbarrière versterkt en bovendien voor een betere overdracht van actieve bestanddelen zorgt. Snelle resultaten die de huid er in een enkele nacht beter laten uitzien.

30 ml

Categorie: Product ID: 125

Beschrijving

Werking:

  • Milde peeling die in staat is dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen zonder dit aan te tasten.
  • Revitaliserend en ontgiftend: een krachtig complex dat op uiterst effectieve wijze de twee complementaire ontgiftingsmechanismen van de huid stimuleert, die erop gericht zijn beschadigde eiwitten af te breken: autofafie en proteasoom; beide zijn van vitaal belang om de huid er gezond en stalend te laten uitzien.
  • Regenererend, verstevigend en anti-rimpel: de “huidarchitectuur” verbeteren en de aanmaak van collageen en elastine verhogen om het natuurlijke “opvullende vermogen” van de huid op intensieve wijze te verbeteren. Bestrijdt rimpels van binnenuit en verbetert de stevigheid ervan.
  • Heilzame antioxiderende en anti-ageingvoordelen. Essentieel om de natuurlijke barrière te versterken en uitdroging te voorkomen.

Voor het slapen gaan op de gereinigde huid of na jouw favoriete serum met de vingers inmasseren op gelaat, hals en docolleté totdat de parels uiteenvallen.

2 à 3x/week naargelang de noden van de huid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Night success” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.